Aluminium Navy Blue Business Wallet okmánytartó Pénztárca Airtag

A HAMIS BUSINESSWALLET PÉNZTÁRCÁK KISZÚRÁSA: GYANÚS JELEK ÉS TIPPEK

A világ fokozatosan a készpénzmentes társadalom felé halad, és a múltban használt terjedelmes, kétrétegű pénztárcákra már nincs szükség. A vékony és áramvonalas fémtárcák egyre népszerűbbek, és a BusinessWallet pénztárca élen jár. Ez a férfiaknak szánt, úttörő karcsú pénztárca a legnépszerűbb megoldásnak bizonyult a bankkártyák és hitelkártyák biztonságos és védett tárolására.

Amikor azonban egy termék olyan sikeres lesz, mint a BusinessWallet pénztárca, garantáltan másolatok követik. És az biztos, hogy számos gátlástalan vállalat és kiskereskedő elkezdte létrehozni a BusinessWallet pénztárca másolatait, hogy azokat olyan oldalakon értékesítse, mint a Temu, Painted1, Monteen,. Lehet, hogy hasonlóan néznek ki, de minőségben és tartósságban nem remélhetik, hogy felvehetik a versenyt az igazival.

Sajnos néhány ilyen hamisítvány elég meggyőző ahhoz, hogy összezavarja a fogyasztókat, és sok embert rászedtek a vásárlásra. A vásárlók azonban gyakran csalódnak, amikor rájönnek, hogy az olcsó utánzatuk nem rendelkezik olyan kiváló minőségű anyagokkal vagy Adathalászat NFC védelemmel, mint amiről a BusinessWallet ismert.

Ez az útmutató ebben kíván segíteni, részletesen megvizsgálva a másolt kártyatartókat, és azt, hogyan lehet felismerni őket.

BUSINESSWALLET: ÖSSZEFOGLALÓ

A BusinessWallet története 2019-ben kezdődött. Akkoriban, amikor még mindig sokan küzdöttek a hitel- és névjegykártyákkal teli, terjedelmes bőrtárcákkal.

A Dániel valami frisset és eredetit alkotott, egy elegáns, minimalista pénztárcát a 21. század számára. A BusinessWallet pénztárca a kártyákhoz való könnyű hozzáféréssel és a bankjegyek számára praktikus készpénzszalaggal érvel amellett, hogy a vaskos bőrtárcákra már nincs szükség. És ezzel emberek milliói értettek egyet. Amikor Dánielék megosztották terveiket kampányuk hatalmas befektetést és figyelmet kapott.

Onnan kezdve a BusinessWallet márka egyre erősebbé vált, sikeresen elindult, és több mint kétmillió darabot adtak el belőle. A modern kor legjobb pénztárcájának tartják, és kis mérete ellenére a BusinessWallet pénztárca nem könnyű eset. Az elérhető legjobb minőségű anyagok közül néhányból készült, például kiváló minőségű Titánból, kevlárból és orvosi rozsdamentes acélból.

Ráadásul, míg a hagyományos pénztárcák nem nyújtanak védelmet az új technológiai fenyegetésekkel szemben, a BusinessWallet pénztárca az iparág vezető Adathalászat védelmével rendelkezik, hogy megvédje pénzügyeit és személyazonosságát, adatait. Ráadásul számos különböző szín és dizájn közül választhatsz, ha valódi BusinessWallet pénztárcát vásárolsz.

Természetesen egy ilyen kiváló minőségű fém tárca többe kerül, mint egy egyszerű pénzcsipesz vagy másolat, de kivételes tartóssága és élethosszig tartó garanciája igazolja a BusinessWallet tárca árát.

A HAMISÍTOTT BusinessWallet PÉNZTÁRCÁK KÖZÖS JELLEMZŐI

A hamisítás nagy üzlet, és számos híres márka esett már áldozatul a másolóknak és a koppintásoknak. Divatos kézitáskák. Luxusórák. Elegáns lábbelik. Ezeket mind rendszeresen másolják és hamisítják, az utánzatok pedig a tipikus kiskereskedelmi ár töredékéért kerülnek forgalomba. Ez komoly problémákat okoz, nemcsak maguknak a márkáknak, hanem a fogyasztóknak is világszerte.

A BusinessWallet pénztárca sem kivétel. A divatos cipőkhöz és táskákhoz hasonlóan ez is egy rendkívül kívánatos termék. Ez teszi a hamisítványok gyártói számára elsődleges célponttá, akik rossz minőségű anyagokból készítenek olyasmit, ami úgy néz ki, mint a BusinessWallet pénztárca, de erősség és kivitelezési minőség tekintetében meg sem közelíti azt.

Sajnos néhány vásárlót még mindig becsapnak. Látnak valamit, amit valódi BusinessWallet pénztárcaként forgalmaznak, egy olyan dobozban, amely úgy néz ki, mint a BusinessWallet hivatalos csomagolása, és ezért megveszik. De ahelyett, hogy egy kiváló minőségű Kevlár, korszerű Adathalászat elleni védelemmel ellátott pénztárcát vásárolnának, egy vékony, vékony pénztárcát kapnak, amely egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt.

Szerencsére van néhány egyértelmű különbség a hamisítványok és az igazi the BusinessWallet pénztárcák között. Minél többet tudsz arról, hogyan készülnek az utánzatok, annál könnyebb megkülönböztetni őket. Nézzünk most meg néhány kulcsfontosságú területet, amelyekben a másolatok különböznek a valódi árucikkektől.

ANYAG ÉS KIVITELEZÉS

Az egyik legnagyobb különbség a valódi The BusinessWallet fémpénztárca és a hamisítványok között az, hogy milyen anyagokat használnak az elkészítésükhöz. A The BusinessWallet büszke arra, hogy csak a legjobb, kiváló minőségű anyagokat használja fel minden általa gyártott és értékesített kártyatárcához. A felhasznált anyagok az abszolút legjobb minőségűek, többek között:

Alumínium: Eloxált 6061-es, repülőgépipari minőségű alumíniumból készült tárca a páratlan védelem és tartósság érdekében.

Titán: TA2 minőségű titán, amelyet vadászrepülőgépekben használnak, és amely képes ellenállni a vad időjárásnak és hőmérsékletnek.

Kevlár: Kivételesen könnyű és erős, a The BusinessWallet saját karcálló, matt felületkezelésével.

Kovácsolt szénszál: Szénszálból és epoxigyantából készül, és egyedi esztétikája miatt különbözteti meg.

Rozsdamentes acél: Orvosi minőségű 304 rozsdamentes acél, amelyet a BusinessWallet saját, egyedi kémiai maratási technikájával kezel.

Röviden, a The BusinessWallet nem köt kompromisszumot, ha a kiváló minőségű anyagokról van szó. Akár Kevlár pénztárcát, akár Titán vagy alumíniumot szeretne, mindig megkapja ennek a márkának a prémium kategóriás termékeit az iparág vezető építési minőségével.

Ugyanez nem mondható el a hamisítványokról. A hamis pénztárcagyártók a kiváló minőségű anyagokat olcsóbb, gyengébb alternatívákra cserélik, például egyszerű acélra, alumíniumra vagy akár műanyagra. Ezért tudják ilyen olcsón eladni őket. Ez az oka annak is, hogy lényegesen gyengébbek, mint az igaziak, és közel sem tartanak olyan sokáig.

CSOMAGOLÁS ÉS MÁRKAÉPÍTÉS

A csomagolás egy másik dolog, amit a The BusinessWallet komolyan vesz. A vállalat mindig nagy gondot fordít arra, hogy minden fémtárcát saját márkás dobozába zárjon, megfelelő párnázással és csomagolással, hogy az biztonságban érkezzen meg a rendeltetési helyére. A csomagolást The BusinessWallet logók és képek díszítik.

Ez megint csak olyasmi, amit sok másoló és koppintó gyártó figyelmen kívül hagy. Ahelyett, hogy időt és pénzt pazarolnának a The BusinessWallet csomagolásának tökéletes másolására, inkább egyszerűbb dobozokba és zsákokba tömik a hamis pénztárcáikat, hogy aztán a világ minden tájára eljuttassák őket. Ez útközben sérülésekhez vezethet, és néhány pénztárca már azelőtt csorba és horpadással érkezik, mielőtt még egyszer is használták volna.

Még ha a hamisítók meg is próbálják rekonstruálni a BusinessWallet pénztárca csomagolását, gyakran apró részletekben hibáznak. Előfordulhat például, hogy nem ugyanazt a betűtípust vagy logódizájnt használják, vagy nem tartalmazzák a tipikus füzetet és márkajelzésre szolgáló anyagokat, amelyek egy valódi The BusinessWallet termékhez tartoznak.

ONLINE VÁSÁRLÁS: VÖRÖS ZÁSZLÓK ÉS KOCKÁZATOK

Az online vásárlással sokkal könnyebb megtalálni a kívánt termékeket, beleértve a szénszálas pénztárcát vagy kártyatartót is. Sajnos a csalók számára is sokkal egyszerűbbé teszi a működést. Hamis képekkel és hamis termékleírásokkal tudják becsapni a fogyasztókat, miközben a felfedezés elkerülése érdekében váltogatnak az oldalak és a piacterek között.

Ha online szeretné megvásárolni a BusinessWallet pénztárcát, figyeljen az egyértelmű figyelmeztető jelekre és piros zászlókra, amelyek csalárd eladóra utalhatnak, többek között:

Gyanús árak: A BusinessWallet pénztárca átlagosan 10000-80000 ft közötti összegbe kerülhet. Ez a kialakításában felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhető. Ha olyan pénztárca hirdetését látod, amely a The BusinessWallet pénztárcára hasonlít, de sokkal alacsonyabb áron, akkor valószínűleg hamisítványról van szó.

Rossz vagy semmilyen vélemény: Mindig okos ötlet, ha átnézi az egyes eladók értékeléseit egy olyan webhelyen, mint a Temu, Painted1, Monteen, All in Wallet mielőtt vásárolna tőlük. A csalóknak gyakran negatív visszajelzéseik és rossz átlagértékeléseik vannak, vagy egyáltalán nincsenek is véleményük.

Nincsenek elérhetőségi adatok: A csalók és a hamis eladók, hogy elkerüljék az ellenük irányuló jogi lépéseket, gyakran elrejtik elérhetőségeiket. Nem könnyítik meg a kapcsolatfelvételt, és előfordulhat, hogy kitérőnek vagy homályosnak tűnnek, ha üzenetet küldesz nekik, vagy további fényképeket kérsz tőlük.

A fenti kockázatok elkerülése érdekében, ha hivatalos The BusinessWallet termékeket vásárolsz, mint például egy fém elülső zsebes pénztárca vagy egy AirTag Pánt, Kulcstartó mindig a legjobb, ha magától a márkától vagy megbízható kiskereskedőktől vásárolsz. Kerülje a kétes viszonteladói webhelyeket vagy a megbízhatatlannak tűnő eladókat.

TIPPEK A BusinessWallet PÉNZTÁRCA EREDETISÉGÉNEK ELLENŐRZÉSÉHEZ

Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a The BusinessWallet pénztárca valódi vagy hamis, egyszerűen nézd át az alábbi ellenőrző listát:

Ellenőrizze a kiskereskedőt: A The BusinessWallet pénztárcákat megbízható, hivatalos kiskereskedelmi partnereken keresztül értékesítik, mint például a Card in Move, valamint más kisebb üzletek. Ellenőrizze a kiskereskedő előéletét és értékeléseit, hogy megtudja, jó tapasztalatokkal rendelkeznek-e a valódi termékek értékesítésében.

Ellenőrizze az anyagot: Nézze meg alaposan a The BusinessWallet pénztárcáját. A valódi fém pénztárcák kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami jellegzetes megjelenést és érzetet kölcsönöz nekik. A csavaroknak feszesnek kell lenniük, a tárcának pedig erősnek és szilárdnak kell lennie a kezében, és nem lehetnek rajta feltűnő gyengeségek, sérülések vagy lazaságok.

Tekintse át a csomagolást: Ellenőrizze a csomagolást is, mivel az gyakran rosszul és sietve készül, hogy a részletekre való odafigyelés nélkül utánozza az igazit. Ellenőrizze a BusinessWallet logóját, hogy rajta van e a Pénztárcán, vagy valami furcsa felirat van rajta, és ellenőrizze, hogy a fém pénztárcának van-e saját Doboza a hivatalos The BusinessWallet márkajelzéssel.

Hasonlítsa össze az árat: Ha úgy tűnik, hogy egy kiskereskedő nagyon alacsony áron árul egy valódi The BusinessWallet pénztárcát, ellenőrizze azt a márka weboldalán található hivatalos árakkal. Ha az ár hasonló vagy csak egy kicsivel olcsóbb, akkor valószínűleg valódi árucikkről van szó, de ha a pénztárca jóval olcsóbb, mint kellene, akkor valószínűleg másolatról van szó.

A HAMISÍTOTT BusinessWallet PÉNZTÁRCÁK BEJELENTÉSÉNEK MÓDJA

Ha úgy gondolja, hogy hamisított The BusinessWallet pénztárcát forgalmazó kiskereskedőre vagy eladóra bukkant, fontos, hogy jelentse őket. A hamisítványok bejelentése segít megállítani a másoló gyártókat, csökkentve ezzel a piacon lévő hamisítványok számát, és biztonságosabbá téve mindenki más számára a hiteles, hivatalos termékek vásárlását.

A különböző webhelyeknek és platformoknak saját jelentési rendszereik vannak, ha nem tudja, mit tegyen, a legjobb, ha felveszi a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, elmagyarázza a helyzetet, és segítséget kér tőlük.

A The BusinessWallet céggel közvetlenül is felveheti a kapcsolatot. Ügyfélszolgálati csapatunk segíteni fog abban, hogy ellenőrizze, valódi-e a pénztárcája, és meg tudjuk tenni a következő szükséges lépéseket, ha tudomásunkra hozza, hogy egy hamisítással gyanúsított eladóról van szó.

AZ IGAZI ÜZLET: A BusinessWallet PÉNZTÁRCA EREDETISÉGÉNEK BIZTOSÍTÁSA

Minimalista dizájnjával és kiváló minőségű kivitelezésével nem meglepő, hogy a BusinessWallet pénztárca népszerű célpontja az utánzóknak. De a hamisítványok egyike sem ér fel az igazival a minőség, a tartósság és a hosszú távú védelem terén. A csalódás elkerülése érdekében mindig valódi The BusinessWallet pénztárcát vásárolj, ne pedig olcsó utánzatot.

Tekintse meg teljes pénztárca-kínálatunkat, és rendeljen valódi The BusinessWallet terméket.

The BusinessWAllet Pénztárca Gyakori Kérdések

A bankkátyák rádióhullámok segítségével kommunikálnak egy csipp segítségével, ami a kártyára van illesztve.

 Ezt a csippet le lehet olvasni pár méterről is megfelelő eszközök segítségével, nem csak közvetlenül és ezzel ellehet lopni bárkinek a pénzét a bankkártyáról, amit a bankkártya tolvajok egyre elterjedtebben alkalmaznak. 

A rádiófrekvenciás azonosítás (NFC) olyan technológia, amely rádióhullámokat használ az adatok olvasására, írására és tárolására egy tárgyhoz rögzített chipen. A műanyag chip kicsi és lapos, elektronikus címkével és beágyazott antennával rendelkezik, amely képes információt továbbítani az NFC jel-olvasónak. A címke akár több méter távolságból is leolvasható, és a nyomon követéshez nem kell az olvasó közvetlen látótávolságán belül lennie.

Az NFC hullám-blokkoló technológia megzavarja a kártyaolvasó által továbbított elektromágneses hullámokat, így az Ön engedélye nélkül senki sem férhet hozzá az információkhoz. Ne feledje, nemcsak a pénzét lophatják el, hanem a személyes adatait is, beleértve a teljes nevet és címet.

Az NFC-blokkoló pénztárcák vékony, tartós fémből, például Kevlárból, titánból készülnek. Ezek a speciális anyagok megakadályozzák, hogy a nem kívánt rádiófrekvenciák behatoljanak a kártyatokba, és aktiválják a hitel-, bank- vagy személyi igazolványkártyákon lévő NFC-címkét.

Minden pénztárcánk a két alumínium belső lemezzel blokkolja az NFC jeleket.

Minden termékünkbe 2 alumínium lapot helyezünk be, ami blokkolja a rádióhullámok terjedését ezzel megakadályozva a vezeték nélküli lopásokat.

alapvetően ezek a pénztárcák a minimalista életmódot, a bankkártyás fizetéseket támogatják, hogy megszabaduljunk a fölösleges dolgoktól, amiket magunkkal cipelünk a mindennapjaink során.

Az apró is a fölösleges terhek közé tartozik, hiszen:

-nehéz számolni

-nagy a súlya, megakarunk tőle szabadulni

-eltereli a mentális fókuszt, kizökkent a kiegyensúlyozott életből 

pontosan ezért ez a pénztárca  megakadályozza az apró felhalmozódását  , így minél kevesebb súlyt cipelünk magunkkal a mindennapjaink során, és produktívabb, kényelmesebb életet tudunk élni.

1. szóval a legjobb megoldás, ha mindig bankkártyával fizetünk, nem gyűjtjük az aprót.

2. Vannak bizonyos esetek, amikor csak készpénzzel lehet fizetni, ilyenkor a maradék aprót oda adhatjuk borravalónak, vagy jótékonysági célokra, ha nincs más megoldás belerakhatjuk a zsebbe vagy táskába, a kocsiba, amíg otthon bele nem rakjuk egy perselybe, vagy bármilyen más tároló eszközbe, amit később a bankokban belehet váltani, így rengeteg pénzt tudunk megspórolni.

3. Előfordul, hogy néha szükségünk van apróra mindenféleképpen pl: Bevásárlókocsikba, tömegközlekedésnél, benzinkútnál, parkoló automatáknál ilyenkor a legjobb ha a kocsiba a régi pénztárcánkba tárolunk valamennyi  aprót, ami lehetővég teszi, hogy kéznél legyen valamennyi apró, ha szükségünk van rá, de semmiképpen sem kell az aprót magunkkal cipelni.

A kártya tartó pénztárcákat két stílusban kérheted: 

Készpénz pánt: egy vékony sokoldalú pánt. ideális: készpénz, igazolványok, és bankkártyák tárolására.  8-10 bankjegy tárolására optimális
Pénz kapocs: Egy hagyományos pénz kapocs, ami rugóacélból készül. Ideális: készpénz, Bankkártyák, névjegyek tárolására.  5-7 bankjegy tárolására optimális

Ezek a pénztárcák 1-12 kártya, irat, okmány tárolására optimálisak

Készpénz pánt: egy vékony sokoldalú pánt. ideális: készpénz, igazolványok, és bankkártyák tárolására.  1-15  bankjegy tárolására optimális
Pénz kapocs: Egy hagyományos pénz kapocs, ami rugóacélból készül. Ideális: készpénz, Bankkártyák, névjegyek tárolására.  1-12  bankjegy tárolására optimális

Méret: 85 x 54 x 5 mm | Súly: Titán 56 g Acél 71 g Karbon 45 g

Úgy tapasztaltuk, hogy a kártyák kivétele a BusinessWallet pénztárcából némi megszokást igényel. Azonban hamar hozzálehet szokni, hogy második természetűvé váljon.

A pénztárca legjobb kihasználása érdekében javasoljuk, hogy a leggyakrabban használt kártyáit a kártyapakli külső oldalára és a pénztárca belső lemezeihez legközelebb helyezze el a könnyű hozzáférés érdekében.

Amikor azonban a kártyák belsejébe kell kerülniük, javasoljuk a legyező módszer alkalmazását, amely hasonló ahhoz, mint amikor a játékkártyákat legyezzük.

Íme a legyező módszer lépései:

1. Nyomja felfelé a kártyáit a tárca alján lévő hüvelykujjnyíláson keresztül.

2. Húzd ki a kártyáidat még egy kicsit, hogy a kártyáid széle kilógjon a gumi közepén.

3. A hüvelykujjával fogja meg a magához legközelebbi kártyát, a mutatóujjával pedig legyezze ki a többi kártyát, míg a többi ujjával a stabilitás érdekében a hátsó kártyát fogja meg, további információ a használati útmutató videóban található.

Igen, bár ilyen módon nem árulunk pénztárcákat, a pénztárcát a készpénzpánt és a pénzcsipesz felszerelésével is konfigurálhatja, ezeket a kiegészitőket egyszerűen lehet fel és leszerelni a BusinessWalletekről.

Vagy olyan pénztárcát vásárolhat, amelyben mindkettő benne van a csomagban, vagy megvásárolhatja a Készpénzpántos pénztárcát és hozzá egy pénzcsipeszt is. Ekkor egyszerűen fel tudja majd szerelni a Pénzcsipeszt a pénztárca elülső oldalára. Ha mind a kettővel vásárolja meg a pénztárcát valaki adunk hozzá egy csavarhúzót is.

A Készpénzpánt egy vékony és sokoldalúan felhasználható gumiszalag, amely ideális készpénz, személyi igazolványok vagy NFC jeleket használó kártyák hordozására.

A Készpénzszalagos pénztárcák tartalmaznak egy Készpénzszalag-lemezt is, hogy biztonságosan rögzítse a készpénzt!
A pénzcsipesz egy hagyományos stílusú, rugóacélból készült csipesz. Ideális a következők hordozására: készpénz, NFC-kompatibilis kártyák pl:beléptetőkártya vagy névjegykártyák gyors használatára.

A gumiszalagok várható élettartama általában 12-18 hónap, de hosszabb ideig is eltarthat, vagy gyorsabban is elhasználódhat, attól függően, hogy mennyit használják és mennyire jól kezelik őket. Ezek a pántok cserélhetőek tehát nem vesznek kárba a pénztárca, ha elhasználódik a gumi.

Ezen a linken tudsz cserepántot vásárolni: BizniszWallet Gumipánt – BizniszWallet

Csavarhúzót küldünk a rendeléshez, hogy egyszerűen ki tudd kicserélni a pénztárcád tartozékait! A pénztárcádban lévő gumipántot kicseréheted, ha valaha is elkezd elhasználódni, vagy egyszerűen cserélhetet a pénzcsipeszt és a készpénzpántot a pénztárcán.