Miért KERÜL SOK PÉNZBE a BusinessWallet?

kép 3 logó nélkül

Tudtad, hogy már 2000 ft-ért is kaphatsz pénztárcát? Ez igaz! De bármilyen pénztárcát is kapsz ennyi pénzért, az valószínűleg hagy némi kívánnivalót maga után.

A kérdés az, hogy mi hajtja a BusinessWallet férfi pénztárcák árát ilyen magasra?

A válasz nem olyan egyszerű, mint gondolnád. A cégfilozófiától és a marketingtől kezdve az anyagokig és a kivitelezésig rengeteg tényező játszik szerepet a végső árban. Hogy fényt derítsünk a témára, elmagyarázzuk mindazt, ami a BusinessWallet-ről mint vállalatról és a BusinessWallet pénztárcákról konkrétan elmondható, és ami az árral kapcsolatos.

A BusinessWallet TÖRTÉNETE ÉS FILOZÓFIÁJA

Mint ötlet, a BusinessWallet egy egyszerű kérdéssel indult: Miért tartunk annyi mindent a pénztárcánkban? És ha jobban belegondolunk, a dolog kissé furcsa. Hitelkártyákat, bankkártyákat, számlákat, ajándékkártyákat, névjegykártyákat, nyugtákat és igazolványokat tömködünk a tárcákba. Ráadásul ebből a listából valószínűleg hiányzik egy-két dolog.

A végén olyan terjedelmes pénztárcákat kapunk, amelyek alig férnek el a farzsebekben. Ez pedig nehézkes és egyáltalán nem szórakoztató.

A BusinessWallet pénztárcák ötlete éppen ezt kívánta megoldani azzal, hogy egy minimalista választ mutatott be a hagyományos pénztárcákat sújtó összes problémára. Az ötletből végül egy vállalat lett, de ez egyáltalán nem volt egyszerű folyamat.

A BusinessWallet cégként a Kickstarteren keresztül kezdte meg a finanszírozást. Mégis két kampányra volt szükség ahhoz, hogy a vállalkozás elinduljon. A fejlődés összességében viszonylag gyors volt, de a BusinessWallet-nek 5 évébe telt, mire eljutott oda, ahol a vállalat most tart. Ez idő alatt több mint százezer BusinessWallet-tárca került a boldog ügyfelek elülső zsebébe.

A vállalat a gyártást kiterjesztette a férfi gyűrűkre, különböző típusú pénztárcákra, Kulcstartókra.

A BusinessWallet PÉNZTÁRCÁK EGYEDI JELLEMZŐI

A piacra került új pénztárca nem csak azzal különböztette meg magát a hagyományos modellektől, hogy vékonyabb lett. Egy vékony pénztárcánál és egy kártyatartónál több kellett ahhoz, hogy a vállalatot megtámassza és az iparág vezetőjeként megalapozza. A tárcáknak olyan tulajdonságokra volt szükségük, amelyekkel egyetlen más modell sem rendelkezett. Ezért van az, hogy még most is, amikor sok más gyártó másolja a BusinessWallet termékeit , könnyen meg lehet különböztetni az igazit a hamisítványoktól.

ANYAG ÉS TARTÓSSÁG

Az első dolog, ami a BusinessWallet-t egyedivé teszi, az a kiváló minőségű anyagok kiválasztása. Ha egy BusinessWallet terméket kap, az nem egy közönséges fém pénztárca. Ehelyett kovácsolt szénszálból, rozsdamentes acélból, Kevlárból, Cobaltból, Titánból, Aranyból készülnek

Az, hogy miből készülnek a pénztárcák, nagyban befolyásolja a tartósságot. A BusinessWallet által használt anyagok szinte garantálják a pénztárca hosszú élettartamát. És természetesen maguknak az anyagoknak és az általuk nyújtott megbízhatóságnak ára van.

BusinessWallet

BusinessWallet Hamisitvány

DESIGN

BusinessWallet megközelítése a mindennapi viseléshez egyszerű. A lényeg az, hogy kevesebbet kell cipelni, és egy minimalista elülső zsebben lévő pénztárca legyen, amely nem lesz útban. Ez a filozófia áll az áramvonalas, kompakt kialakítás mögött, amelyet oly sokan ellenállhatatlanul vonzónak találnak.

A BusinessWallet pénztárcákat olyan emberek számára tervezték, akik nem akarják magukkal vinni a fél vagyonukat. Ehelyett a BusinessWallet ügyfelei tudják, hogy mire van szükségük, és nem hajlandóak felesleges tárgyakat cipelni a mindennapi Tárcájukban. Éppen ezért a BusinessWallet tárcák legfeljebb 15 kártyát fogadnak el: szinte garantált, hogy ennél többre soha nem lesz szüksége a mindennapi ügyei során.

Az úttörő tervezés egy másik szempont, amely nem jár ingyen. Ha valami, ami forradalmi megközelítést testesít meg egy olyan hétköznapi tárgy, mint a pénztárca, magasabb áron jelenik meg a piacon, a többletköltség bőven megéri.

AZ ADATHALÁSZAT VÉDELEMI TECHNOLÓGIA ÉRTÉKE.

Modern termékként a BusinessWallet pénztárcának modern funkcionalitásra van szüksége. Ez természetesen magában foglalja a pénz és az érzékeny adatok védelmét a digitális tolvajoktól, akiknek módjukban áll távolról lopni Öntől.

Ezért az Adathalászat védelem minden BusinessWallet pénztárcának része. Egy NFC-Blokkoló pénztárca megállíthatja a modern bűnözőket, mivel megakadályozza a hozzáférést a kártyáihoz, amíg azok a pénztárcában vannak. A BusinessWallet pénztárcákkal a pénz csak akkor hagyja el a hitelkártya számláját, amikor ténylegesen fizet, és elfelejti, hogy a digitális zsebtolvajlás egyáltalán létezik….

24k gold tökéletes

SZABÁLYOZÁS

A BusinessWallet pénztárca alapja két fém- vagy Kevlár panelből áll, amelyeket rugalmas szalag köti össze, és kiváló minőségű csavarok tartanak össze. A BusinessWallet azonban rengeteg testreszabási lehetőséget kínál a funkcionalitás bővítéséhez és a pénztárca igazán egyedivé tételéhez.

Kezdetnek hozzáadhat készpénzpántot vagy pénzcsipeszt további kártyák vagy készpénz tárolására. A BusinessWallet pénztárcák aprótartóval is felszerelhetők azok számára, akik még több dolgot szeretnének beletenni. Végül, de nem utolsósorban AirTag-tartóval is kiegészítheti pénztárcáját, így mindig pontosan tudja, hogy hol van, és nem tudjuk elhagyni.

ÖSSZEHASONLÍTÁS MÁS MÁRKÁKKAL

Ha úgy gondolja, hogy a BusinessWallet pénztárcák drágák, akkor valószínűleg arra gondol, hogy néhány BusinessWallet pénztárca alternatívát keres. De az igazság az, hogy a BusinessWallet-nek vannak bizonyos előnyei, amelyek a versenytársaktól hiányoznak. Ez persze nem jelenti azt, hogy az olyan gyártók, mint az Ekster, a Shevrov és mások nem érdemesek arra, hogy megnézzék őket.

Egyesek megfizethetőbbek lesznek, míg mások kiterjedt tervezési lehetőségekkel vagy egyedi kiegészítőkkel rendelkeznek. A BusinessWallet azonban gyakran a versenytársak fölé emelkedik azzal, hogy mindent egyesít: minőség, dizájn, testreszabhatóság, funkcionalitás és biztonság.

A BusinesSWALLET PÉNZTÁRCÁK GYÁRTÁSI FOLYAMATA

A hagyományos pénztárca viszonylag könnyen elkészíthető a BusinessWallet pénztárcákhoz képest. Hogy miért? A bőr és hasonló anyagok megmunkálása és vágása nem igényel olyan technológiát és pontosságot, mint mondjuk a precíz titán kivágások elkészítéséhez.

A minőségi anyagok beszerzésétől kezdve a pénztárca pontos specifikációk szerinti összeszereléséig a BusinessWallet termékek szakértői munka és kiváló munkamorál eredménye. A vállalat minden pénztárcára garanciát vállal, ami azt jelenti, hogy a gyártási folyamatnak szigorú irányelveket kell követnie, és kivétel nélkül csúcsminőségű termékeket kell szállítania.

A MÁRKANÉV

A BusinessWallet ma márkájáról kialakult elsöprően pozitív kép nem egyik napról a másikra jött létre. A vállalat mindent megtett azért, hogy valódi értékeken alapuló, bizalmi kapcsolatot alakítson ki ügyfeleivel.

A BusinessWallet a minőség és a megbízhatóság révén építette fel márkáját. Ez egy másik tényező, amely hatással van a termék árára. Ha BusinessWallet terméket vásárol, biztos lehet abban, hogy azt kapja, amit kap, és ez értékes – és némileg ritka – árucikk a piacon.

FELHASZNÁLÓI TAPASZTALATOK ÉS VÉLEMÉNYEK

Számos vásárló hagyott online beszámolókat, amelyek a BusinessWallet pénztárcák minőségével és általános elégedettségükkel foglalkoznak. Más szóval, nem arról van szó, hogy egy vállalat meggyőzi Önt arról, hogy amit árul, az jó – valódi emberek dicsérik a BusinessWallet termékeket jobbra-balra.

Az ügyfelek kiemelik a kiváló minőséget, a prémium ügyfélszolgálatot, a hosszú élettartamot, a konstrukciót és az általános EDC funkcionalitást. Még azok is, akik kedvezőtlen véleményt hagytak hátra – az egyik ügyfél arra panaszkodott, hogy nem pontosan azt a színt kapta, amire számított -, megemlítették, hogy az ügyfélszolgálat azonnal felajánlotta a visszatérítést.

A társadalmi bizonyíték értékét nem lehet túlbecsülni, különösen a BusinessWallet által kapott pozitív visszajelzések szintjén. Ez tükrözi mindazt, amit a vállalat jól csinál, és azt a valós hírnevet, amelyet a márka élvez. Nem meglepő, hogy ez a fajta közösségi bizalom a márka iránt tükröződik az árban is.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÉS ÉLETHOSSZIG TARTÓ GARANCIA

Bár az eladott BusinessWallet pénztárcák száma Több százezer nagyságrendű, a BusinessWallet elkötelezett amellett, hogy minden vásárló elégedett ügyfél legyen. Ezért a vállalatnak olyan ügyfélszolgálata van, amely mindig elérhető és szívesen segít. Ez a szolgáltatási szint biztosítja, hogy Ön nem csak egy pénztárcát kap a BusinessWallet-től – olyan vásárlói élményt kap, amelyet kevés gyártó tud elérni.

Minden ügyfél létrehozhat egy fiókot a www.bizniszwallet.hu oldalon, és azt használhatja a céggel való különböző interakcióra. Megtekintheti a BusinessWallet által betartott összes szabályzatot, nyomon követheti megrendeléseit és részletes szállítási információkat kaphat, és természetesen közvetlenül kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal.

Bizonyos értelemben az élethosszig tartó garancia, amelyet egy BusinessWallet pénztárcával kap, kéz a kézben jár a kifogástalan ügyfélszolgálattal. A BusinessWallet kész olyan garanciát nyújtani, amely addig tart, amíg a pénztárca az Ön tulajdonában van, ami azt jelenti, hogy az ügyfélszolgálatnak ugyanennyi ideig elérhetőnek kell lennie. Ez a két tény együttesen mutatja, hogy a vállalat mennyire meg van győződve az általa nyújtott minőségről, és hogy a BusinessWallet mennyire elkötelezett az ügyfelei iránt.

VÉGSŐ GONDOLATOK: A BusinessWallet VALÓDI ÉRTÉKE

Mint láttad, számos tényező befolyásolja a BusinessWallet pénztárcák árát:

A termék mögött álló áttörő ötlet

Prémium anyagok

Tartósság és megbízhatóság

Egyedi, funkcionális kialakítás

Adathalászat Védelem

Testreszabási lehetőségek

Iparágvezető gyártási folyamat

Kiváló márka hírneve

Elkötelezett ügyfélszolgálat

Élethosszig tartó garancia

A márka rajongóinak és elégedett ügyfeleinek közössége

Összefoglalva, a BusinessWallet pénztárcák általános értéke határozza meg a termék árát. Lehet kapni olcsóbb pénztárcát is, de az biztosan nem fog tudni minden említett szempontot figyelembe véve a BusinessWallet-hez mérni.

És ha saját szemével szeretné látni, hogy mitől éri meg a BusinessWallet pénztárcák, akkor ezt most megteheti. Böngésszen a prémium termékek választékában, és próbáljon ki egy BusinessWallet pénztárcát. Kétségtelenül találni fog egy olyan pénztárcát, amely az Ön igényeinek és életstílusának megfelel.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A bankkátyák rádióhullámok segítségével kommunikálnak egy csipp segítségével, ami a kártyára van illesztve.

 Ezt a csippet le lehet olvasni pár méterről is megfelelő eszközök segítségével, nem csak közvetlenül és ezzel ellehet lopni bárkinek a pénzét a bankkártyáról, amit a bankkártya tolvajok egyre elterjedtebben alkalmaznak. 

A rádiófrekvenciás azonosítás (NFC) olyan technológia, amely rádióhullámokat használ az adatok olvasására, írására és tárolására egy tárgyhoz rögzített chipen. A műanyag chip kicsi és lapos, elektronikus címkével és beágyazott antennával rendelkezik, amely képes információt továbbítani az NFC jel-olvasónak. A címke akár több méter távolságból is leolvasható, és a nyomon követéshez nem kell az olvasó közvetlen látótávolságán belül lennie.

Az NFC hullám-blokkoló technológia megzavarja a kártyaolvasó által továbbított elektromágneses hullámokat, így az Ön engedélye nélkül senki sem férhet hozzá az információkhoz. Ne feledje, nemcsak a pénzét lophatják el, hanem a személyes adatait is, beleértve a teljes nevet és címet.

Az NFC-blokkoló pénztárcák vékony, tartós fémből, például Kevlárból, titánból készülnek. Ezek a speciális anyagok megakadályozzák, hogy a nem kívánt rádiófrekvenciák behatoljanak a kártyatokba, és aktiválják a hitel-, bank- vagy személyi igazolványkártyákon lévő NFC-címkét.

Minden pénztárcánk a két alumínium belső lemezzel blokkolja az NFC jeleket.

Minden termékünkbe 2 alumínium lapot helyezünk be, ami blokkolja a rádióhullámok terjedését ezzel megakadályozva a vezeték nélküli lopásokat.

alapvetően ezek a pénztárcák a minimalista életmódot, a bankkártyás fizetéseket támogatják, hogy megszabaduljunk a fölösleges dolgoktól, amiket magunkkal cipelünk a mindennapjaink során.

Az apró is a fölösleges terhek közé tartozik, hiszen:

-nehéz számolni

-nagy a súlya, megakarunk tőle szabadulni

-eltereli a mentális fókuszt, kizökkent a kiegyensúlyozott életből 

pontosan ezért ez a pénztárca  megakadályozza az apró felhalmozódását  , így minél kevesebb súlyt cipelünk magunkkal a mindennapjaink során, és produktívabb, kényelmesebb életet tudunk élni.

1. szóval a legjobb megoldás, ha mindig bankkártyával fizetünk, nem gyűjtjük az aprót.

2. Vannak bizonyos esetek, amikor csak készpénzzel lehet fizetni, ilyenkor a maradék aprót oda adhatjuk borravalónak, vagy jótékonysági célokra, ha nincs más megoldás belerakhatjuk a zsebbe vagy táskába, a kocsiba, amíg otthon bele nem rakjuk egy perselybe, vagy bármilyen más tároló eszközbe, amit később a bankokban belehet váltani, így rengeteg pénzt tudunk megspórolni.

3. Előfordul, hogy néha szükségünk van apróra mindenféleképpen pl: Bevásárlókocsikba, tömegközlekedésnél, benzinkútnál, parkoló automatáknál ilyenkor a legjobb ha a kocsiba a régi pénztárcánkba tárolunk valamennyi  aprót, ami lehetővég teszi, hogy kéznél legyen valamennyi apró, ha szükségünk van rá, de semmiképpen sem kell az aprót magunkkal cipelni.

A kártya tartó pénztárcákat két stílusban kérheted: 

Készpénz pánt: egy vékony sokoldalú pánt. ideális: készpénz, igazolványok, és bankkártyák tárolására.  8-10 bankjegy tárolására optimális
Pénz kapocs: Egy hagyományos pénz kapocs, ami rugóacélból készül. Ideális: készpénz, Bankkártyák, névjegyek tárolására.  5-7 bankjegy tárolására optimális

Ezek a pénztárcák 1-12 kártya, irat, okmány tárolására optimálisak

Készpénz pánt: egy vékony sokoldalú pánt. ideális: készpénz, igazolványok, és bankkártyák tárolására.  1-15  bankjegy tárolására optimális
Pénz kapocs: Egy hagyományos pénz kapocs, ami rugóacélból készül. Ideális: készpénz, Bankkártyák, névjegyek tárolására.  1-12  bankjegy tárolására optimális

Méret: 85 x 54 x 5 mm | Súly: Titán 56 g Acél 71 g Karbon 45 g

Úgy tapasztaltuk, hogy a kártyák kivétele a BusinessWallet pénztárcából némi megszokást igényel. Azonban hamar hozzálehet szokni, hogy második természetűvé váljon.

A pénztárca legjobb kihasználása érdekében javasoljuk, hogy a leggyakrabban használt kártyáit a kártyapakli külső oldalára és a pénztárca belső lemezeihez legközelebb helyezze el a könnyű hozzáférés érdekében.

Amikor azonban a kártyák belsejébe kell kerülniük, javasoljuk a legyező módszer alkalmazását, amely hasonló ahhoz, mint amikor a játékkártyákat legyezzük.

Íme a legyező módszer lépései:

1. Nyomja felfelé a kártyáit a tárca alján lévő hüvelykujjnyíláson keresztül.

2. Húzd ki a kártyáidat még egy kicsit, hogy a kártyáid széle kilógjon a gumi közepén.

3. A hüvelykujjával fogja meg a magához legközelebbi kártyát, a mutatóujjával pedig legyezze ki a többi kártyát, míg a többi ujjával a stabilitás érdekében a hátsó kártyát fogja meg, további információ a használati útmutató videóban található.

Igen, bár ilyen módon nem árulunk pénztárcákat, a pénztárcát a készpénzpánt és a pénzcsipesz felszerelésével is konfigurálhatja, ezeket a kiegészitőket egyszerűen lehet fel és leszerelni a BusinessWalletekről.

Vagy olyan pénztárcát vásárolhat, amelyben mindkettő benne van a csomagban, vagy megvásárolhatja a Készpénzpántos pénztárcát és hozzá egy pénzcsipeszt is. Ekkor egyszerűen fel tudja majd szerelni a Pénzcsipeszt a pénztárca elülső oldalára. Ha mind a kettővel vásárolja meg a pénztárcát valaki adunk hozzá egy csavarhúzót is.

A Készpénzpánt egy vékony és sokoldalúan felhasználható gumiszalag, amely ideális készpénz, személyi igazolványok vagy NFC jeleket használó kártyák hordozására.

A Készpénzszalagos pénztárcák tartalmaznak egy Készpénzszalag-lemezt is, hogy biztonságosan rögzítse a készpénzt!
A pénzcsipesz egy hagyományos stílusú, rugóacélból készült csipesz. Ideális a következők hordozására: készpénz, NFC-kompatibilis kártyák pl:beléptetőkártya vagy névjegykártyák gyors használatára.

A gumiszalagok várható élettartama általában 12-18 hónap, de hosszabb ideig is eltarthat, vagy gyorsabban is elhasználódhat, attól függően, hogy mennyit használják és mennyire jól kezelik őket. Ezek a pántok cserélhetőek tehát nem vesznek kárba a pénztárca, ha elhasználódik a gumi.

Ezen a linken tudsz cserepántot vásárolni: BizniszWallet Gumipánt – BizniszWallet

Csavarhúzót küldünk a rendeléshez, hogy egyszerűen ki tudd kicserélni a pénztárcád tartozékait! A pénztárcádban lévő gumipántot kicseréheted, ha valaha is elkezd elhasználódni, vagy egyszerűen cserélhetet a pénzcsipeszt és a készpénzpántot a pénztárcán.